Nejnovější recenze ze sekce Brány a branky
- za mě super
Kvalitní výrobek, jednoduchá montáž
- plastová klika- poškozený výlisek, nedokonalý klínek, zajištění kliky- problém výrobce a jeho výstupní kontroly
- Pěkné vrata za rozumnou cenu!
Určitě cena = dobrá kvalita.
cena
- nastavitelné panty
- nastavitelné závěsy
- Abus sam o sobě je kvalita
- Inzerovaný obrázek neodpovídá produktu. V reálu je zámek půlený teda pouze jednostranný, poloviční.
Levné
Levné
Jsem hluboce roztrpčena. Ptala jsem se před zakoupením na snadnost sesestavení. Byla jsem ubezpečena, že je to
na vruty a snadné. Zboží však nelze označit za BRANKU, Jedná se pouze o materiál vhodný jako polotovar třeba pro sestavení branky na obrázku. Návod není, co je ale napsáno, zase není česky. body pro vyvrtání děr nejsou naznačeny, pro práci potřebujete velký pracovní stůl 1x1,5 metru a nářadí včetně vrtačky a pomocníka. Je to vhodné jen pro kutily s výbavou. Cena byla pro mě zajímavá, ale když připočtu cenu kompletace, tak nevím??? očekávám vaše vyjádření.
- Vše perfektně zabaleno, kvalitní vyrobek
jEŠTĚ JSME NEDOSTALI
Kvalitní provedení, jednoduchá instalace. Zvládne i laik
- Pevná brána za dobrou cenu
Dobrá cena.
Zajímavá cena, poplastovaná a vyhovující rozměry.
- Jednoduchá brána za dobrou cenu
- Doprava až domů.
- Neskutečně dlouhá dodací lhůta, objednávka zaplacena 11.5., příslib dodání 28.5. Po chaotické korespondenci ze strany dodavatele dodáno 9.6. Budiš připsáno k dobru, že se dodavatel omluvil.
Sortiment na webu přehledný, velmi dobrý výběr produktů včetně doplňků v několika cenových hladinách.
- Jedno pole brány-vzpěry vnitřního rámu navařeny rovně,druhé pole-vzpěry vnitřního rámu navařeny šikmo,což uplatňuji jako reklamaci.
Špatné zpracování brány.
- dobré zpracování