Nejnovější recenze ze sekce Brány a branky
Skvělá branka, přesná, jednoduchá montáž. Mohu jen doporučit.
- tiché a spolehlivé zařízení
- lehce montovatelné
- bezúdržbové
- Nosnost
- Ovládání
- Závora je jinak kvalitní.
- Závora vypadala při předání dobře, ale pak jsme se všiml, že byla špatně skladovaná a je na dvou částech mokrá (byla zabalená) a tím i rezavá . Také doprava tomu moc nepomohla a závora měla známky po škrábancích. Napsal jsem vše majiteli a vůbec ho to nezajímalo a toto jednání se mi opravdu nelíbí.
kvalitní provedení
Nedodělané chybějí vyvrtané otvory a jinde otvory větší
- 4 ovladače
- Snímač překážky
Spokojenost
- Vysoká nosnost
- Funguje jak má
- Dobrá cena
Již nainstalované, dle obrázku v objednávce
Branka v bezvadném stavu.
Tento produkt byl pro nás nejvhodnější varianta a hlavně nejjednodušší způsob jak vyřešit vstup na zahradu . Je to porfektní...
- chybějící díly
brána jako taková celkem v pořádku,ale chybí 4kusy pantů a zarážka brány proto nejde usadit a pozemek zůstává otevřený.Je to celkově tako DODO!
objednávka přišla sice až po měsíci objednání,ale až a maličkosti celkem v pořádku
- Pevný, stabilní, jednoduchý. Naprosto vyhovuje.
LEHKÁ INSTALACE
- Kompletní včetně sloupků, pantů a zámku.
- Zmatečně označení levé/pravé otvírání branky. Značeno při otvírání do vnitřku, ale pohledová strana je z druhé strany tudíž zrcadlově otočená. Druhá verze není skladem. Musel jsem nechat vyrobit jinde s kratší dobou dodání.
Branky přišly zapáskované na paletách bez poškození, ale bylo vidět že jsou skladové podle vrstvy prachu. První jsme si je museli umýt, potom se umýt a pokračovat v montáži.
Škoda že je výrobce celé nezabalí do folie, nebo před prodejem neočistí!
- Nejlevnější možnost, vypadá dobře
- Vadný produkt, díra ve vrchním rohovém svaru, ale poslali mi odškodné
Bez FAB zámku
- Bohužel hodně nekvalitní, síť není možné na branku natáhnout, je hodně na těsno a když se trošku našponuje, hned praská.
Produkt vyhovoval mé potřebě.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »